Hoeksche Waard Actief

Wij verbinden vraag en aanbod op het gebied van sport, cultuur & jeugd

Vraagt u zich weleens af waar de activiteiten van Brede School Cromstrijen gebleven zijn? Sinds september 2017 hebben wij onze naam veranderd in Hoeksche Waard Actief. Hopelijk heeft u ons voorbij zien komen, maar wellicht had u de link met de Brede School nog niet gelegd. De activiteiten die wij organiseren zijn echter niet verdwenen, het worden er juist steeds meer. Wij verzamelen al het activiteitenaanbod op onze website www.hoekschewaardactief.nl, waar u voor uw kind een account kunt aanmaken zodat het zich kan inschrijven en deelnemen aan de activiteiten. Samen met de scholen, sportverenigingen, BSO’s, cultuuraanbieders, supermarkten en nog veel meer partners proberen wij de kinderen in de Hoeksche Waard zoveel mogelijk in aanraking te laten komen met het aanbod in een heel breed spectrum. Hiermee hopen we o.a. de leer- en leefomgeving van de kinderen een boost te geven op het gebied van interesses en hobby’s.

Benieuwd wat de Hoeksche Waard allemaal te bieden heeft? Neem gerust een kijkje op onze website en mail of bel gerust als u een vraag heeft.

/Users/kirstenvandermeyden/Library/Containers/com.apple.mail/Data/Library/Mail Downloads/5AF8AB00-F1B5-4EBB-9C80-66DBE2697317/logo.png

Namens Team Hoeksche Waard Actief,

 

Kirsten Bakker

kirsten@vrwelzijn.nl

06-38418420

 

/Users/kirstenvandermeyden/Downloads/IMG_6574.JPG